Νέο logistics terminal για την DHL Freight στη Σόφια

Η DHL Freight εγκαινιάζει νέο τερματικό σταθμό logistics στην πρωτεύουσα της βουλγαρικής χώρας, τη Σόφια.

Στόχος είναι ο νέος σταθμός να αντικαταστήσει τις παλαιότερες εγκαταστάσεις της εταιρείας και να μπορεί να επεξεργάζεται τον αυξημένο όγκο logistics.

«Με το νέο terminal της DHL Freight, προσθέτουμε έναν άλλο σημαντικό κόμβο στην Ανατολική Ευρώπη για τις

οδικές εμπορευματικές υπηρεσίες, ειδικά για την παροχή γρήγορης και εύκολης πρόσβασης σε λύσεις logistics στους πελάτες μας στην περιοχή της Σόφιας», δήλωσε ο Uwe Brinks, διευθύνων σύμβουλος της DHL Freight.

Όπως είπε, «στόχος μας είναι να βελτιώνουμε και να εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες logistics και να κάνουμε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα πιο φιλική προς το περιβάλλον».

Από τα αριστερά: Kaloyan Stefanov, διευθύνων σύμβουλος DHL Freight Βουλγαρίας, Uwe Brinks, διευθύνων σύμβουλος DHL Freight.

Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με νέες τεχνολογίες και σύγχρονο λογισμικό αποθήκης για την περαιτέρω επέκταση των υλικοτεχνικών ικανοτήτων που διαχειρίζονται όλες τις υπηρεσίες της DHL Freight.

Επιπλέον, το terminal προσφέρει διάφορες δυνατότητες για δραστηριότητες X-Dock με 11 αυτοματοποιημένες και 2 εξειδικευμένες ράμπες για φορτηγά, αποθήκευση ADR εμπορευμάτων και χώρο logistics 3000 τ.μ. με ράφια αποθήκευσης για περισσότερες από 6.000 παλέτες.

Η νέα εγκατάσταση διαθέτει όλες τις βασικές συγκοινωνιακές συνδέσεις με τη Σόφια που επιτρέπουν την ομαλή και γρήγορη μεταφορά εμπορευμάτων σε όλη την περιοχή.

Οι χώροι στάθμευσης επιτρέπουν την καλά ρυθμισμένη αποστολή όλων των φορτηγών, ώστε να διασφαλίζεται η απλοποιημένη φόρτωση και εκφόρτωση των αποστολών.

Συνολικά, η DHL θα δημιουργήσει πάνω από 100 on-site χώρους εργασίας στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της στη Σόφια.

Να σημειωθεί ότι, η κατασκευή του νέου logistics terminal σηματοδοτεί τα 25 χρόνια παρουσίας της DHL Freight στη Βουλγαρία.

The post Νέο logistics terminal για την DHL Freight στη Σόφια appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα