Νέο κέντρο διαλογής στην Modena της Ιταλίας από τον όμιλο Karassulis

Η μεταφορική εταιρεία Karassulis, η οποία δραστηριοποιείται στην Ιταλία εδώ και 33 χρόνια, επένδυσε σε νέους χώρους στο Campogalliano, κοντά στην περιοχή της Modena.

Το σημείο που επέλεξε η εταιρεία είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς βρίσκεται στην διασταύρωση που ενώνεται ο αυτοκινητόδρομος Α1 MilanoRoma

και Α22 Modena -Brennero.

Η Modena ανήκει στην περιοχή Emilia – Romagna, η οποία είναι μια πολύ ισχυρή βιομηχανική περιοχή, με πολλές εταιρείες, οι οποίες εξάγουν προς όλο τον κόσμο.

Το Campogalliano έγινε γνωστό από την δεκαετία του 80’, λόγω του τελωνίου που έκαναν τα φορτηγά, λεγόμενο Dogana και του μεγάλου παρκινγκ φορτηγών.

Ο νέος χώρος των 1.000 τ.μ. έρχεται να προστεθεί με τα 600 τ.μ., τα οποία κατέχει η εταιρεία εδώ και 12 χρόνια στην Ιταλία.

Τα συνολικά 1.600 τ.μ στεγασμένων αποθηκών δίνουν την δυνατότητα αποθήκευσης και διαλογής των εμπορευμάτων άμεσα και με ασφάλεια.

Οι αποθήκες βρίσκονται μόλις 2 χλμ. από την έξοδο του Campogalliano, κάτι που αποτελεί ανταγωνιστική πρόσβαση στα οχήματα, χωρίς καθυστερήσεις.

Η εταιρεία, όπως αναφέρεται, κάθε μέρα συλλέγει από όλη την Ιταλία αποστολές, οι οποίες καταλήγουν στο κέντρο διαλογής.

Εκεί διαχωρίζονται προς τους δυο κόμβους της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σχηματίζεται το ομαδικό φορτίο LTL, το λεγόμενο groupage, το οποίο αναχωρεί άμεσα για την Ελλάδα.

Επίσης, ο κόμβος στην Modena δίνει την δυνατότητα σε συνεργασίες με ιταλικά δίκτυα για την εκτέλεση μεταφορών, είτε διανομής, είτε περισυλλογής για πιο μικρά φορτία.

«Το προσωπικό της ITALKAPPA Logistics srl, η οποία είναι η ιταλική εταιρεία του ομίλου και λειτουργεί σαν ανταποκριτής στην Ιταλία έρχεται σε επαφή με τα εργοστάσια για να διεκπεραίωση με επιτυχία κάθε παραγγελία του πελάτη», υπογραμμίζεται.

Στα σχέδια της εταιρείας είναι η απόκτηση ακόμα 1.000 τ.μ., έτσι ώστε να εκτελεί υπηρεσίες logistics σε ελληνικές εταιρίες με εξαγωγικό προσανατολισμό στην Ιταλία, οι οποίες θέλουν να κατέχουν stock εμπόρευμα, άμεσα διαθέσιμο στους Ιταλούς πελάτες.

The post Νέο κέντρο διαλογής στην Modena της Ιταλίας από τον όμιλο Karassulis appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα