Νέο hub της DHL Express στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, επένδυση 93 εκατ. ευρώ

Στο άνοιγμα νέου hub στο αεροδρόμιο «Barajas Adolfo Suarez» στη Μαδρίτη, ύψους 93 εκατ. ευρώ, προχώρησε η DHL Express, δημιουργώντας 200 νέες θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κίνηση αυτή θα ενισχύσει την παρουσία της DHL στη Μαδρίτη ως έναν σημαντικό κόμβο διεθνούς εμπορίου ανάμεσα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Επενδύοντας σε υψηλής ποιότητας υποδομές και νέες τεχνολογίες,

η DHL Express δηλώνει ότι στόχος είναι να τετραπλασιάσει την παραγωγικής της δύναμη στη Μαδρίτη.

Το hub, συνολικής έκτασης 32.000 τ.μ., αποτελείται από γραφεία 14.500 τ.μ., και χώρους διαλογής με δυνατότητα επεξεργασίας 24.500 δέματα και φακέλους την ώρα.

Διαθέτει 176 αποβάθρες εκφόρτωσης, που επιτρέπουν 160 οδικές μετακινήσεις ημερησίως και 10 πτήσεις καθημερινά από τα ιδιόκτητα αεροσκάφη της DHL και 30 καθημερινές εμπορικές πτήσεις που εξυπηρετούν 20 διεθνείς προορισμούς κυρίως στη Λ. Αμερική.

Τέλος, σύμφωνα με το πρόγραμμα «GoGreen» της DHL, το νέο hub θα συμβάλει στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος της εταιρείας, χάρη στη χρήση νέας και αποδοτικότερης τεχνολογίας διαλογής, της βελτιωμένης μόνωσης των κτιρίων και των αποτελεσματικότερων ενεργειακών συστημάτων για τη διαχείριση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, νερού και συστημάτων ψύξης.

Β.Β.

The post Νέο hub της DHL Express στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, επένδυση 93 εκατ. ευρώ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα