Νέο 12μελές Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Γ.Σ. της AEGEAN

Η Γενική Συνέλευση της AEGEAN εξέλεξε σήμερα νέο 12μελές Διοικητικό Συμβούλιο, με τριετή θητεία, που παρατείνεται μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας του και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, και μη δυνάμενη να υπερβεί τα τέσσερα έτη.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τα εξής μέλη:

1. Γεώργιος Βασιλάκης

2. Ευτύχιος Βασιλάκης

3. Δημήτριος Γερογιάννης

4. Αναστάσιος Δαυίδ

5.

Στυλιανή (Στέλλα) Δημαράκη

6. Κωνσταντίνος Καλαμάτας

7. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος

8. Παναγιώτης Λασκαρίδης

9. Νικόλαος Νανόπουλος

10. Ναταλία Νικολαΐδη

11. Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου

12. Νικόλαος Σοφιανός.

Εξ αυτών, ορίστηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, οι κ.κ. Κωνσταντίνος Καλαμάτας, Ναταλία Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου και Νικόλαος Σοφιανός, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 3 του ν. 3016/2002 και του άρθρου 5 του ν. 4706/2020.

Η AEGEAN πραγματοποίησε σήμερα την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, η οποία διεξήχθη αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων ή των αντιπροσώπων τους, λόγω της επείγουσας ανάγκης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, και συγκεκριμένα είτε με τηλεδιάσκεψη σε πραγματικό χρόνο, είτε μέσω επιστολικής ψήφου.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου, 95 μέτοχοι της Εταιρείας, που εκπροσωπούν 63.013.090 μετοχές και ισάριθμες ψήφους, επί συνόλου 90.167.100 μετοχών και ψήφων, ήτοι ποσοστό 69,88% επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Έτσι, συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη εκ του νόμου και καταστατικού απαρτία για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το σύνολο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

The post Νέο 12μελές Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Γ.Σ. της AEGEAN appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα