Νέα intermodal υπηρεσία της Maersk θα ενώνει Άπω Ανατολή – Ευρώπη σε λιγότερο από 20 μέρες

Σε λειτουργία τέθηκε την τρέχουσα εβδομάδα η νέα υπηρεσία AE66 της Maersk, η οποία θα συνδέει δια θαλάσσης και σιδηροδρόμου Κορέα, Ιαπωνία και Κίνα με την περιοχή του Καλίνινγκραντ στη Ρωσία, τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία μέσω του Υπερσιβηρικού

σιδηροδρομικού άξονα.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Η νέα Sea-Rail-Sea υπηρεσία θα εκτελεί δρομολόγια προς τη Δύση κάθε 15νθήμερο και θα αναχωρεί από το λιμάνι του Vostochniy στη Ρωσία.

Οι transit χρόνοι της νέας υπηρεσίας μειώνονται σημαντικά σε σχέση με τις αμιγώς θαλάσσιες υπηρεσίες, καθώς μπορούν να μεταφερθούν εμπορεύματα σε λιγότερο από 20 ημέρες από το Busan στο Καλίνινγκραντ και γειτονικές τοποθεσίες στην Βαλτική, εν συγκρίσει με τον μέσο όρο των 55-60 ημερών στις θαλάσσιες διαδρομές μέσω της διώρυγας του Σουέζ.

Σύμφωνα με την Maersk, τα σταθερά δρομολόγια από την Ασία, καθώς και οι σταθερές αναχωρήσεις με τον Υπερσιβηρικό από το Vostochniy θα επιτρέψουν «αξιόπιστη, έγκαιρη παράδοση, παρόμοια με τις υπηρεσίες AE19 και AE77» τις άλλες υπηρεσίες Sea-Rail-Sea που προσφέρει αυτή τη στιγμή η εταιρεία.

Να αναφερθεί ότι, η Maersk στοχεύει στην περαιτέρω αύξηση του μεταφερόμενου όγκου εμπορευμάτων για τους πελάτες της που ασχολούνται με φορτία υψηλής αξίας ή/και ευαίσθητα στον χρόνο παράδοσης, όπως αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές κ.ά.

The post Νέα intermodal υπηρεσία της Maersk θα ενώνει Άπω ΑνατολήΕυρώπη σε λιγότερο από 20 μέρες appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα