Νέα αποθήκη 17.000 τ.μ. κατασκεύασε η Fraport στη Φρανκφούρτη. Θα την εκμεταλλεύεται η Swissport

Μετά από μια φάση κατασκευής μόλις ενός έτους, η Fraport παρέδωσε τα “κλειδιά” για μια νέα αποθήκη φορτίου στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης στην Swissport Cargo Services Deutschland GmbH, η οποία θα την εκμεταλλευτεί.

Η ομάδα ανάπτυξης ακινήτων της Fraport AG ήταν υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της αποθήκης αεροπορικών φορτίων σύμφωνα με

τις απαιτήσεις.

Το νέο κτίριο – που βρίσκεται στο CargoCity South στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης – έχει χώρο επιφάνειας 17.000 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων ειδικών, ελεγχόμενων θερμοκρασιών ζωνών για τον χειρισμό ευαίσθητων φαρμακευτικών προϊόντων. Υπάρχουν επίσης 2.400 τετραγωνικά μέτρα γραφείων και κοινόχρηστος χώρος.

Η Swissport σκοπεύει να ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στην εγκατάσταση το Νοέμβριο. Ταυτόχρονα, το πρώτο φωτοβολταϊκό σύστημα μεγάλης κλίμακας της Fraport που είναι εγκατεστημένο στην οροφή του φορτίου θα συνδεθεί στο δίκτυο.

Το σύστημα θα παράγει περίπου 1,5 εκατομμύρια κιλοβατώρες κλιματικής, ουδέτερης ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως.

Β. Βεγ. 

The post Νέα αποθήκη 17.000 τ.μ. κατασκεύασε η Fraport στη Φρανκφούρτη. Θα την εκμεταλλεύεται η Swissport appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα