Μια πρώην υπουργός και ο απερχόμενος Γ. Δ/ντής του Eurocontrol στο ΔΣ της Ryanair

Η Αυστριακή Elisabeth Köstinger, πρώην υπουργός, και ο Ιρλανδός Eamonn Brennan, μέχρι πρόσφατα γενικός διευθυντής του Eurocontrol, θα ενταχθούν στο διοικητικό συμβούλιο της Ryanair Holdings plc ως μη εκτελεστικά μέλη.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Η Elisabeth Köstinger είναι πρώην Αυστριακή πολιτικός, ευρωβουλευτής από το 2009 έως το 2017, η οποία στη συνέχεια υπηρέτησε ως υπουργός Γεωργίας, Αειφορίας και Τουρισμού στην κυβέρνηση των Καγκελαρίων

Kurz, Schallenberg και Nehammer. Αποσύρθηκε από την πολιτική το 2022 για να γίνει διευθύνουσα σύμβουλος μιας αυστριακής Fintech.

Ο Eamonn Brennan πρώην διευθύνων σύμβουλος στην Αρχή Αεροπορία της Ιρλανδίας και από το 2018 ως το 2022 κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή στο Eurocontrol.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ryanair, Stan McCarthy, εξέφρασε τη χαρά του τα δύο αυτά πρόσωπα «αποδέχθηκαν την πρόσκληση να συμμετάσχουν στο διοικητικό συμβούλιο της Ryanair Holdings plc από την 1η Απριλίου 2023», ενώ διαβεβαίωσε ότι θα συνεισφέρουν σημαντικά στο διοικητικό συμβούλιο «καθώς αναπτύσσουμε τη στρατηγική μας για την ανάπτυξη των αεροπορικών υπηρεσιών χαμηλών ναύλων σε όλη την Ευρώπη για την επόμενη δεκαετία».

Το άρθρο Μια πρώην υπουργός και ο απερχόμενος Γ. Δ/ντής του Eurocontrol στο ΔΣ της Ryanair εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα