Μετατέθηκαν στις 14 Φεβρουαρίου οι προσφορές για το «Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Αττικής»

Μετατέθηκαν στις 14 Φεβρουαρίου οι προσφορές για το «Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Αττικής», το οποίο έχει προκηρυχθεί από τον ΟΑΣΑ.

Της Βάσως Βεγιάζη

Ο προϋπολογισμός του μελετητικού έργου που θα διαρκέσει 23 μήνες ανέρχεται σε 2,37 εκατ. ευρώ, με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την «πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη

προσφορά» βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας τιμής και η επιλογή του αναδόχου θα γίνει σύμφωνα με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 264 του ν. 4412/2016.

Για το έργο της μελέτης έχει εξασφαλιστεί συγχρηματοδότηση από κονδύλια της  Ευρωπαϊκής Ένωσης,  από το ΕΣΠΑ 2014-2020,  στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ).

Για την ανάπτυξη του νέου ΣΣΜΑ θα απαιτηθεί η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης του συστήματος μεταφορών της Αττικής, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί κατά την τελευταία δεκαετία.

Η αποτύπωση θα αξιοποιηθεί αφενός στον εντοπισμό προβλημάτων, αδυναμιών, αναγκών και απαιτήσεων του συστήματος μεταφορών και αφετέρου στην επικαιροποίηση / ανάπτυξη μεθοδολογικών εργαλείων που διαθέτει ο ΟΑΣΑ.

Το άρθρο Μετατέθηκαν στις 14 Φεβρουαρίου οι προσφορές για το «Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Αττικής» εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα