Μεταφορική εταιρεία στην Ιταλία προσφέρει μπόνους 6.000 ευρώ για να προσελκύσει οδηγούς φορτηγών

Η Germani Trasporti, μεταφορική με έδρα το San Zeno Naviglio στην Μπρέσια της Ιταλίας, προχώρησε στο λανσάρισμα μιας ομολογουμένως ελκυστικής εκστρατείας προσέλκυσης νέων οδηγών φορτηγών στην εταιρεία.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις της εταιρείας σε τοπικές εφημερίδες, αναφέρεται ότι επιθυμεί να προσλάβει έως και 50 νέους οδηγούς φορτηγών ως τα τέλη Ιουλίου, στους οποίους θα προσφέρει μπόνους πρόσληψης έως και 6.000 ευρώ.

Η

βορειοϊταλική εταιρεία μεταφορών επισημαίνει ότι οι οδηγοί που θα προσληφθούν μεταξύ 1ης και 31ης Ιουλίου θα λάβουν μπόνους 5.000 ευρώ, ενώ σε  περίπτωση που διαθέτουν και πιστοποιητικό ADR, το μπόνους θα αυξηθεί στις 6.000 ευρώ.

Επιπλέον, η Germani Trasporti αναφέρει ότι θα προσφέρει 2.800 – 3.500 ευρώ καθαρές μηνιαίες απολαβές, συν δύο ετήσια μπόνους που ισοδυναμούν με τον μηνιαίο μισθό των οδηγών.

Διευκρινίζεται ότι, στους νέους εργαζόμενους «θα διατεθούν νέα φορτηγά τελευταίας γενιάς, διασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια», ενώ οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποφασίσουν εάν θα εκτελούν ταξίδια μικρών ή μεγάλων αποστάσεων.

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα οι συνεντεύξεις των υποψηφίων να πραγματοποιούνται και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

The post Μεταφορική εταιρεία στην Ιταλία προσφέρει μπόνους 6.000 ευρώ για να προσελκύσει οδηγούς φορτηγών appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα