Μελέτη Σκοπιμότητας από ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ για την αξιοποίηση 2.500 στρεμμ. σε περιοχή της Κρήτης

Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και Κατανόησης προχώρησαν η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, ο δήμος Μαλεβιζίου και η Περιφέρεια Κρήτης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Μάξιμος Σενετάκης, ο οποίος είχε εκφράσει αντίστοιχη πρωτοβουλία προς την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ήδη από το 2022.

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. θα αναλάβει να εκπονήσει Μελέτη Σκοπιμότητας

για την εξεύρεση βέλτιστων λύσεων και προτάσεων αξιοποίησης έκτασης 2.500 στρεμμάτων, κυριότητας του δήμου, στην περιοχή της Κορακιάς – Φόδελε, με κεντρικό άξονα το τρίπτυχο καινοτομία – επιχειρηματικότητα – αειφορία.

Ο CEO της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Θάνος Ψαθάς, δήλωσε σχετικά: «Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για την υπογραφή αυτού του Μνημονίου Κατανόησης και Συνεργασίας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του δήμου και της Περιφέρειας, την οποία η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. δεσμεύεται να υποστηρίξει, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της οργανωμένης επιχειρηματικότητας, με την παράλληλη δημιουργία ενός πόλου ενεργής απασχόλησης. Με τον τρόπο αυτό, για μια ακόμα φορά, η εταιρεία μας αποδεικνύει την πρωτοπορία της στον τομέα και στις λύσεις ανάπτυξης και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας».

Το άρθρο Μελέτη Σκοπιμότητας από ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ για την αξιοποίηση 2.500 στρεμμ. σε περιοχή της Κρήτης εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
meleti-skopimotitas-apo-etva-vipe-gia-tin-axiopoiisi-2500-stremm-stin-periochi-korakias--fodele.htm
Τυχαία Θέματα