«Μεγαλώνει» η Goldair Cargo: Εγκαινίασε αποθήκη 4.000 τ.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης, αγόρασε νέα στον Ασπρόπυργο 14.000 τ.μ.

«Μεγαλώνει» η Goldair Cargo, καθώς εγκαινίασε φέτος αποθήκη 4.000 τ.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης και αγόρασε νέα στον Ασπρόπυργο 14.000 τ.μ.

Όπως ανέφεραν χθες στελέχη της εταιρείας σε ενημερωτική εκδήλωση, στον τομέα των υπηρεσιών μεταφοράς & logistics, o όμιλος Goldair Cargo διατήρησε, το 2023, σταθερό τον αριθμό των αποστολών που διακίνησε και το συνολικό όγκο φορτίων που διαχειρίστηκε,

παρόλη τη μειωμένη διαθεσιμότητα σε μεταφορικά μέσα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά και της μεγάλης έλλειψης οδηγών στην Ευρώπη.

GOLDAIR CARGO, Logistics Park, Ασπρόπυργος 

Η εταιρεία το 2023 κατάφερε να διατηρήσει την κερδοφορία της, παρά τη μεγάλη αύξηση του κόστους καυσίμων και ενέργειας, εφαρμόζοντας συνετή διαχείριση, αξιοποιώντας παράλληλα εργαλεία, όπως η ψηφιοποίηση και οι ηλεκτρονικές πωλήσεις, με βασικό γνώμονα τη διατήρηση υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την απρόσκοπτη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η εταιρεία, το 2023, ολοκλήρωσε την επένδυση και λειτουργία της νέας αποθήκης έκτασης 4.000 τ.μ. στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης.

Παράλληλα, προχώρησε στην αγορά νέας, σύγχρονης, στεγασμένης αποθηκευτικής εγκατάστασης στον Ασπρόπυργο Αττικής, έκτασης 14.000 τ.μ., μια επένδυση ύψους 13.000.000 ευρώ.

Το άρθρο «Μεγαλώνει» η Goldair Cargo: Εγκαινίασε αποθήκη 4.000 τ.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης, αγόρασε νέα στον Ασπρόπυργο 14.000 τ.μ. εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
megalonei-i-goldair-cargo-egkainiase-apothiki-4000-tm-sto-irakleio-kritis-agorase-nea-ston-aspropyrgo-14000-tm.htm
Τυχαία Θέματα