Με τη στήριξη της LAMDA Flisvos Marina, για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Intermediate Marina Managers Course

Ολοκληρώθηκε το Intermediate Marina Managers (IMM) Course, που έγινε, για πρώτη φορά, στην Αθήνα 24 – 27 Απριλίου και διοργανώθηκε από το Global Marina Institute με πρωτοβουλία της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας και χορηγό τη LAMDA Flisvos Marina SA.

Το Global Marina Institute αποτελεί μια συνεργασία μεταξύ

των οργανισμών British Marine και Marina Industries Association.

Στο τετραήμερο course συμμετείχε ομάδα εργαζομένων της Μαρίνας Φλοίσβου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ξεναγήσεις σε μαρίνες, διαλέξεις, ομαδικές εργασίες και networking αλλά και να εκπαιδευτούν σε θέματα όπως η Aνάπτυξη Hγετικών Iκανοτήτων, η Yγεία και Ασφάλεια, η Περιβαλλοντική Διαχείριση, η Λογιστική, το Ναυτικό Δίκαιο, η Εξυπηρέτηση Πελατών και το Μarketing στο χώρο των μαρινών.

Ο managing director της LAMDA Marinas Investments και πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας Σταύρος Κατσικάδης σε σχετική δήλωση επεσήμανε: «Στη Mαρίνα Φλοίσβου υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες που αφορούν στην εκπαίδευση στον κλάδο μας, ενώ παράλληλα επενδύουμε στην ανάπτυξη των ικανοτήτων των ανθρώπων μας και στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Αυτή στιγμή υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στις ελληνικές μαρίνες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται σχέδια και έργα αναβάθμισής τους, όπως χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Αθηναϊκής Ριβιέρας».

Το άρθρο Με τη στήριξη της LAMDA Flisvos Marina, για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Intermediate Marina Managers Course εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα