Με μεγάλη συμμετοχή η εσπερίδα του ΣΥΝΔΔΕ&L για την ασφαλή διακίνηση επικίνδυνων εμπορευμάτων

Με μεγάλη συμμετοχή, που ξεπέρασε τους 100 συμμετέχοντες, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εσπερίδας που διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΔΕ&L, στις 15 Μαΐου, με θέμα «Ασφάλιση μεταφερομένων εμπορευμάτων – Πρόληψη & διαχείριση ζημιών».

Κατά τη διάρκεια της εσπερίδας, το ακροατήριο είχε την ευκαιρία να ακούσει από εξειδικευμένους εισηγητές τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Πρόκειται για τους:

Αλίκη Ρουσάκη – προϊσταμένη Τμήματος Ζημιών Γενικών Ασφαλίσεων,
GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΙωάννη Παντελίδη – νομικό σύμβουλο, συνεργάτη Ασφαλιστικών ΕταιρειώνΘάνο Τριανταφύλλου – τεχνικό διευθυντή & διευθυντής Πωλήσεων ΝΝ ΠρακτορειακήΙωάννη Γαλάνη – πραγματογνώμονα, Pascal & Stratis SA.

Όμως πέρα από τις παρουσιάσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου, ιδιαίτερα ουσιαστικός και εποικοδομητικός ήταν ο διάλογος μεταξύ των εισηγητών και των συμμετεχόντων, κατά την διάρκεια του οποίου ετέθησαν προβληματισμοί επί συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων.

Να σημειωθεί ότι, μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της εσπερίδας ήταν και το www.metaforespress.gr

The post Με μεγάλη συμμετοχή η εσπερίδα του ΣΥΝΔΔΕ&L για την ασφαλή διακίνηση επικίνδυνων εμπορευμάτων appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα