Μαθητές ενημερώθηκαν από το ΙΜΕΤ για θέματα κινητικότητας και οδηγικής συμπεριφοράς

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν, στις εγκαταστάσεις του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, οι μαθητές της Γ’ Γυμνασιου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης του ΙΜΕΤ σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου με σκοπό την συμβολή στην ανάπτυξη οδηγών με αυξημένο αίσθημα ευθύνης αλλά και στην υιοθέτηση ορθής οδικής συμπεριφοράς από το σύνολο των μετακινουμένων (πεζοί, ποδηλάτες, συνεπιβάτες).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σύγχρονες εξελίξεις

στον τομέα της κινητικότητας, αποκόμισαν χρήσιμες πληροφορίες και συμμετείχαν σε παρουσιάσεις που χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής.

Για τη δραστηριότητα και τις δράσεις του ΙΜΕΤ ενημερώθηκαν μαθητές και καθηγητές από την αναπληρώτρια διευθύντρια Γεωργία Αϋφαντοπούλου, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στα παιδιά η συμμετοχή τους στην παρουσίαση που έγινε από τους εκπαιδευτές του ΙΜΕΤ Μαρία Χατζηαθανασίου και. Ναταλία Κωνσταντινίδου σχετικά με τις γνώσεις που απαιτείται να έχει ένας μελλοντικός οδηγός αλλά και η ξενάγησή τους στους προσομοιωτές οδήγησης αυτοκινήτου και μηχανής από το επιστημονικό προσωπικό του ΙΜΕΤ.

The post Μαθητές ενημερώθηκαν από το ΙΜΕΤ για θέματα κινητικότητας και οδηγικής συμπεριφοράς appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα