Λεωφορεία για τους επιβάτες του Προαστιακού από Άνω Λιόσια προς Νερατζιώτισσα

Με την έναρξη των νέων δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας, από την Κυριακή 30-7-2017, δεν είναι δυνατή η απευθείας διέλευση αμαξοστοιχιών μεταξύ των σταθμών ΣΚΑ και Άνω Λιοσίων, λόγω έργων που εκτελεί ο ΟΣΕ.

Ο εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης είναι τέλη Δεκεμβρίου 2017 – αρχές Ιανουαρίου 2018, οπότε θα είναι και πάλι εφικτή η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό.

Σχετικά με την αναγκαστική, λόγω των απαραίτητων έργων εκσυγχρονισμού και συντονισμού

των συστημάτων, προσωρινή μείωση των δρομολογίων από Α. Λιόσια – Νερατζιώτισσα και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των κατοίκων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι, από την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών, δρομολογεί λεωφορεία σύνδεσης του Σταθμού Α. Λιοσίων με τη Νερατζιώτισσα, ώστε να επιτευχθεί η απαιτούμενη διασύνδεση και μετεπιβίβαση των επιβατών, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία .

«Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία κατοίκων, επιβατών και χρηστών, αλλά είναι προσωρινή και για ένα έργο που έχει καθυστερήσει 15 ολόκληρα χρόνια από αδιαφορία και εγκατάλειψη και σήμερα γίνεται πραγματικότητα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τα απαιτούμενα έργα στις Αχαρνές αναμένεται να ολοκληρωθούν από τον ΟΣΕ μέχρι το Δεκέμβριο, ώστε αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους να δοθεί η δυνατότητα να πυκνώσουν τα δρομολόγια», αναφέρει η κοινή ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών και των ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών, μέσα στο φθινόπωρο η ηλεκτροκίνηση, έως και τον Πειραιά, θα είναι γεγονός, ενώ ταυτόχρονα θα προκηρυχθούν η Β’ φάση του Σταθμού Λαρίσης και η υπογειοποίηση των Σεπολίων.

The post Λεωφορεία για τους επιβάτες του Προαστιακού από Άνω Λιόσια προς Νερατζιώτισσα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα