Κυρώσεις και πρόστιμα σε ανεμβολίαστους και μη νοσήσαντες εργαζόμενους του ΟΑΣΘ

Στην επιβολή των προβλεπόμενων, εκ του νόμου κυρώσεων, θα προχωρήσει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) αναφορικά με τους ανεμβολίαστους και μη νοσήσαστες εργαζόμενους που δεν διεξάγουν εβδομαδιαίως 2 διαγνωστικά τεστ κατά του Covid.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ,

Γιώργος Σκόδρας, «Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι ορισμένοι από τους εργαζομένους που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν τηρούν την υποχρέωσή τους απέναντι στους συμπολίτες και στους συνανθρώπους τους, να κάνουν τα δύο τεστ την εβδομάδα. Συνεπώς, πλέον, επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις».

Ο κ. Σκόδρας, εξέφρασε την ελπίδα πως έστω «και αυτήν, την ύστατη ώρα οι κυρώσεις να λειτουργήσουν παιδευτικά – εκπαιδευτικά και να επικρατήσει η σύνεση ώστε να εμβολιαστούν όλοι, προκειμένου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία».

Στη δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ συμπλήρωσε ότι η πανδημία βρίσκεται ίσως στο πιο κρίσιμο σημείο της και «ή θα την ξεπεράσουμε ή θα έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα».

The post Κυρώσεις και πρόστιμα σε ανεμβολίαστους και μη νοσήσαντες εργαζόμενους του ΟΑΣΘ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα