Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, 19 Οκτωβρίου – 22 Δεκεμβρίου, σε Βαρυμπόμπη, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση

Κυκλοφοριακές θα ισχύσουν στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών βαριάς συντήρησης.

Ειδικότερα, από τη Τρίτη 19 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, από τις 21:00 κάθε ημέρας έως τις 06:00 της επομένης,  θα ισχύει ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) για μέγιστο μήκος 3,5 χλμ., είτε στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (μεταξύ 15,2ου

χλμ- 24,6ου χλμ), είτε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (μεταξύ 25,4ου χλμ- 16ου χλμ).

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα.

Επισημαίνεται ότι, για την εκτέλεση των εργασιών, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Βαρυμπόμπης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Βαρυμπόμπης, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου) και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Βαρυμπόμπης.

Τέλος, σημειώνεται ότι από Τετάρτη 27 Οκτωβρίου από τις 06:00 έως και Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 21:00, δεν θα εκτελούνται εργασίες.

The post Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, 19 Οκτωβρίου – 22 Δεκεμβρίου, σε Βαρυμπόμπη, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα