Κανονικά η κυκλοφορία φορτηγών στην Αθηνών – Λαμίας, Αττική Οδό, Δ.Π.Λ. Υμηττού, Περιφερειακή Αιγάλεω

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, επετράπη από τις 15:15 σήμερα (10/3) η κυκλοφορία των βαρών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων που είχε τεθεί σε ισχύ από την 22.00 ώρα της 9-3-2022, στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).

Η Νέα Οδός παρακαλεί όλους τους οδηγούς να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας που είναι και

η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.

Κανονικά η κυκλοφορία σε Αττική Οδό, Περιφερειακή Υμηττού και Περιφερειακή Αιγάλεω

Επίσης, κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από την 15.40 ώρα της σήμερα (10 Μαρτίου), αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, που είχε τεθεί σε ισχύ από την 22.00 ώρα της 9-3-2022 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δ.Π.Λ. Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω.

The post Κανονικά η κυκλοφορία φορτηγών στην Αθηνών – Λαμίας, Αττική Οδό, Δ.Π.Λ. Υμηττού, Περιφερειακή Αιγάλεω appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κανονικά, Ν Ε Ο, Αθηνών-Λαμίας,kanonika, n e o, athinon-lamias