Καμπάνια crowdfunding για τη διατήρηση του κέντρου δράσεων του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» προχωρά σε καμπάνια crowdfunding προκειμένου να συγκεντρώσει 20.000 ευρώ για τη διατήρηση του κέντρου δράσεών του.

Από την ίδρυσή του, το 2005, αποτελεί έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο Οργανισμό, τον μοναδικό στην Ελλάδα που προσφέρει αδιάλειπτα μέχρι σήμερα υψηλής ποιότητας εκπαιδεύσεις και δράσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών και πολιτών στην οδική ασφάλεια.

Ο ειδικά διαμορφωμένος και εξοπλισμένος με ίδιους

πόρους χώρος, στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία του Ινστιτούτου, δυστυχώς πωλείται και η απώλειά του θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα στην απρόσκοπτη συνέχιση των δράσεών του.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, έχει εξασφαλιστεί -μέσω τραπεζικού δανεισμού- το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που απαιτείται για την αγορά των γραφείων. Σκοπός της καμπάνιας είναι να συγκεντρωθεί το υπολειπόμενο ποσό των 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ινστιτούτου, μέχρι σήμερα:

Έχει εκπαιδεύσει:Περισσότερους από 300.000 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Περισσότερους από 17.000 εργαζόμενους και στελέχη εταιρειών.Έχει ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους με πάνω από 700 εκστρατείες σε όλη την Ελλάδα.Έχει συλλέξει πάνω από 950 μονάδες αίματος για τραυματίες από τροχαία συμβάντα.

Όπως τονίζεται από το Ινστιτούτο, «Η στήριξή σας, με οποιοδήποτε ποσό, είναι πολύτιμη και θα κάνει τη διαφορά! Στηρίξτε μας για έναν κόσμο χωρίς θανάτους και τραυματισμούς σε τροχαίες συγκρούσεις εδώ».

Το άρθρο Καμπάνια crowdfunding για τη διατήρηση του κέντρου δράσεων του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα