Η mytaxi, στην οποία ανήκει η ελληνική Beat, άλλαξε CEO. Ανω του 300% η ανάπτυξη το τελευταίο 12μηνο

Η mytaxi, μητρική εταιρεία της ελληνικής Beat, ανακοίνωσε ότι ο Marc Berg θα διαδεχθεί στη θέση του CEO, τον Andrew Pinnington, από τις 16 Απριλίου.

H mytaxi γνώρισε σημαντική ανάπτυξη τους τελευταίους 18 μήνες, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Μόνο το 2107, η mytaxi παρείχε 75 εκατομμύρια μετακινήσεις (+337%) και αύξησε τους ενεργούς επιβάτες της σε περισσότερους από 11 εκατομμύρια (194%).

Ο κ. Pinnington αποφάσισε

να αποσυρθεί από τη θέση του CEO μετά την επιτυχή συγχώνευση των εταιριών Hailo, Clever Taxi και BΕΑΤ, στην mytaxi, ενώ θα παραμείνει ενεργός, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στη διαδοχή του από τον κ. Marc Berg.

Ο κ. Berg είναι CEO του Group DACH of Klarna, εταιρείας – ηγέτη στην Ευρώπη σε υπηρεσίες ασφαλών διαδικτυακών συναλλαγών.

Βρίσκεται στη θέση αυτή από το 2016 και κατά τη διάρκεια της θητείας του η εταιρεία γνώρισε ισχυρή ανάπτυξη σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετίας, περιφέρεια για την οποία ήταν υπεύθυνος. Ήταν επίσης υπεύθυνος για στρατηγικές εξαγορές που συνέβαλαν στο χτίσιμο της DACH.

Συμπεριλαμβανομένης της BEAT και της Clever Taxi, η mytaxi, αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε 70 πόλεις της Ευρώπης και της Ν. Αμερικής και έχει πάνω από 120.000 εγγεγραμμένους οδηγούς.

Το 2018, εστιάζει στην συνέχιση της αναπτυξιακής της στρατηγικής σε πόλεις, πελάτες και οδηγούς.

Η mytaxi είναι μέρος της Daimler Mobility Services, η οποία έχει επικεντρωθεί στην δυναμική ανάπτυξη και τη δημιουργία ενός ευρέως πελατοκεντρικού οικοσυστήματος στον κλάδο των εφαρμογών κλήσης ταξί.

The post Η mytaxi, στην οποία ανήκει η ελληνική Beat, άλλαξε CEO. Ανω του 300% η ανάπτυξη το τελευταίο 12μηνο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα