Η ιαπωνική Nissan εντάσσεται στην ACEA το 2024

Την ένταξη της Nissan στην ACEA, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2024, ανακοίνωσε το ΔΣ της Ένωσης.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1930, παράγοντας μια μεγάλη γκάμα τύπων και μοντέλων οχημάτων. Με εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο και εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης στη Γερμανία, την Ισπανία και το Ην. Βασίλειο, η Nissan έχει ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη. Επίσης, τα κεντρικά γραφεία

της στην Ευρώπη βρίσκονται στη Γαλλία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Nissan στους κόλπους μας, η συμμετοχή της οποίας θα ενισχύσει περαιτέρω τη συλλογική φωνή της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τον κλάδο μας», δήλωσε η Sigrid de Vries, γενική διευθύντρια της ACEA.

«Η Nissan έχει συμμετάσχει σε μια σειρά από δραστηριότητες της ACEA τα τελευταία 10 χρόνια και είμαστε περήφανοι που γίνουμε επίσημο μέλος. Ανυπομονούμε για περαιτέρω συνεργασία με τους συνεργάτες μας στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία καθώς οδηγούμαστε προς την πλήρη ηλεκτροκίνηση και την ουδετερότητα των εκπομπών άνθρακα», δήλωσε ο Guillaume Cartier, Πρόεδρος, Nissan AMIEO Region.

Το άρθρο Η ιαπωνική Nissan εντάσσεται στην ACEA το 2024 εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-iaponiki-nissan-entassetai-stin-acea-apo-to-2024.htm
Τυχαία Θέματα
Nissan, ACEA,2024