Η αναδιάρθρωση του ΟΑΣΘ στην ατζέντα της συνάντησης Στ. Παππά και βιοτεχνικών σωματείων

Με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΟΒΣΘ), καταθέτοντας κείμενο με τις θέσεις και τις προτάσεις τους για την αναβάθμιση του ρόλου του Οργανισμού.

Ειδικότερα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναδιάρθρωση που επιχειρείται στον ΟΑΣΘ,

ώστε η λειτουργία του να καταστεί εύρυθμη και στη γενική κατεύθυνση εφαρμογής ενός νέου προτύπου στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Σημειωτέον, ο κ. Στυλιανός Παππάς συναντήθηκε με τον πρόεδρο ΟΒΣΘ, Αθανάσιο Νικολόπουλο, τον γενικό γραμματέα, Γιάννη Καραπινίδη και το μέλος του Προεδρείου, Παύλο Αραβίδη.

Το κείμενο που παραδόθηκε στον κ. Παππά καταγράφονται η θέση και οι σχετικές προτάσεις της ΟΒΣΘ για την αναβάθμιση του ρόλου του Οργανισμού, ο οποίος θα πρέπει, λειτουργώντας σε ευρωπαϊκά πρότυπα, να εξυπηρετεί πολίτες, επιχειρηματίες κι επισκέπτες, ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της πόλης, ενώ κατέστη σαφές πως η Ομοσπονδία θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια.

Η συνάντηση έκλεισε με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για νέες συναντήσεις στο μέλλον.

The post Η αναδιάρθρωση του ΟΑΣΘ στην ατζέντα της συνάντησης Στ. Παππά και βιοτεχνικών σωματείων appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα