«Η αδράνεια επιτείνει τα προβλήματα σε οικονομία και καθημερινότητα, όπως οι μετακινήσεις με τα ΜΜΜ», σχολίασε ο Ν. Παππάς

«Διαβάζοντας το προσχέδιο του προϋπολογισμού νιώθουμε ότι πρέπει να προσδεθούμε, διότι μάλλον βρισκόμαστε ενώπιον ενός “οικονομικού θαύματος”.

Η συνολική επίπτωση του κορωνοϊού στην οικονομία λένε ότι θα είναι μόλις 0,5%. Αναμένουν μια εντυπωσιακή εκτίναξη, μια αύξηση των επενδύσεων κατά 30%, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ελληνική οικονομία, μια μείωση της ανεργίας και περιορισμό του ελλείμματος.

Λένε, δηλαδή, ότι και τα λουριά θα σφίξουμε για να περιοριστεί το έλλειμμα και εκτίναξη των επενδύσεων και της οικονομίας θα έχουμε», ανέφερε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο.

του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Αλφόνσο Βιτάλη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας τις μετακινήσεις των πολιτών με τις αστικές συγκοινωνίες, ο κ. Παππάς  έκανε λόγο για αδιέξοδο που δημιούργησε η Ν.Δ. και το οποίο οδηγεί σε λύσεις μη συμφέρουσες για το δημόσιο.

«Έτρεχε διαγωνισμός για 750 σύγχρονα λεωφορεία, ο οποίος – και δύσκολα θα βρούμε κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά χρονικά – προέβλεπε ότι ο ανάδοχος θα αναλάμβανε τα ανταλλακτικά και το service των οχημάτων, κάτι που θα σταματούσε απευθείας αναθέσεις και “δουλειές”. Αυτόν τον διαγωνισμό η ΝΔ τον ακύρωσε», τόνισε.

The post «Η αδράνεια επιτείνει τα προβλήματα σε οικονομία και καθημερινότητα, όπως οι μετακινήσεις με τα ΜΜΜ», σχολίασε ο Ν. Παππάς appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα