Η SARMED αρωγός στην ακαδημαϊκή κοινότητα και τους νέους

Η SARMED αποδεικνύει έμπρακτα τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα μέσα από δράσεις που προάγουν την ανάπτυξη, όχι μόνο των εργαζομένων της, αλλά και νέων αποφοίτων και τελειοφοίτων της ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας.

Με μεγάλη χαρά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SARMED κ. Γιάννης Χ. Σαραντίτης αποδέχθηκε την πρόσκληση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Γιάννη Μανιάτη και παρουσίασε μαζί με τον κ. Αντώνη Δανόπουλο, ΙΤ Director, και τον κ. Δημήτρη Θεοδώρου, Quality and Food Safety Manager της SARMED, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές

του Πανεπιστημίου, τις νέες τάσεις στα logistics, δίνοντας έμφαση στην τεχνολογία και την πράσινη εφοδιαστική και στις πρακτικές που εφαρμόζει η SARMED.

Παράλληλα, ως χορηγός του 6ου κύκλου του Φοιτητικού Διαγωνισμού του CSR Hellas για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη «Νίκος Αναλυτής», ο οποίος εστιάζει στο Στόχο #12 (Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή) και στο Στόχο #4 (Ποιοτική Εκπαίδευση), όπως αυτοί θεσπίστηκαν από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, στηρίζει έμπρακτα τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη διασύνδεση των επιχειρήσεων με τη φοιτητική κοινότητα.

The post Η SARMED αρωγός στην ακαδημαϊκή κοινότητα και τους νέους appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα