Η Royal Mail ξεκινά τις παραδόσεις δεμάτων με drones σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας

Η Royal Mail ενώνει τις δυνάμεις τις με ένα consortium βρετανικών εταιρειών -μεταξύ των οποίων και οι DronePrep και Skyports- με στόχο να καταστεί ο πρώτος βρετανικός μεταφορέας δεμάτων που θα παραδίδει στους παραλήπτες μέσω μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV).

Ήδη, η κοινοπραξία πραγματοποίησε την πρώτη της παράδοση με drone σε έναν απομακρυσμένο φάρο στο νησί Μαλ (Isle of Mull).

Σύμφωνα με τη Royal Mail,

το εν λόγω εγχείρημα «αποτελεί το πρώτο βήμα για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διαβουλεύσεων και δοκιμών για το 2021, το οποίο θα επικεντρωθεί στη διερεύνηση κατά πόσο είναι χρήσιμη η χρήση drone για παραδόσεις σε αγροτικές κοινότητες στο Isle of Mull, όπου η Skyports χρησιμοποιεί ήδη τα drones της για να βοηθήσει το NHS Scotland στη “μάχη” κατά του COVID-19.

Επίσης, θα βοηθήσει στον εντοπισμό ευκαιριών για την υποστήριξη ταχυδρόμων στην παράδοση σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Πως θα γίνεται η διαδικασία

Όπως με όλες τις παραδόσεις της Royal Mail, σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, ο ταχυδρομικός κώδικας θα κατευθύνει το δέμα προς τον προορισμό του.

Στη συνέχεια, η τοπική ταχυδρομική εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την παράδοση drone για να φτάσει πιο γρήγορα το δέμα στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Για την παράδοση μέσω drone, οι κάτοικοι του Isle of Mull θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα DronePrep για να αξιολογήσουν τη βιωσιμότητα της παράδοσης δέματος με drone, καθώς και για να εντοπίζουν την κατάλληλη τοποθεσία προσγείωσης στην ιδιοκτησία τους.

The post Η Royal Mail ξεκινά τις παραδόσεις δεμάτων με drones σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα