Η Orient Overseas Container Line «τιμά» τον Πειραιά, «βάφτισε» OOCL Piraeus ένα containership 24.188 teu

Η Orient Overseas Container Line Ltd. φιλοξένησε, πριν από λίγες ημέρες, την τελετή ονομασίας ενός ολοκαίνουργιου πλοίου εμπορευματοκιβωτίων, χωρητικότητας 24.188 TEU στο ναυπηγείο Dalian COSCO KHI Ship Engineering Co.

Το mega containership ονομάζεται «OOCL Piraeus» και γίνεται το πρώτο από τα έξι νέα πλοία 24.188 TEU που παραγγέλθηκαν από την OOCL και θα παραδοθούν από την DACKS.

Η

OOCL παρήγγειλε συνολικά δώδεκα πλοία εμπορευματοκιβωτίων χωρητικότητας 24.188 TEU το 2020.

Από αυτά τα δώδεκα, το OOCL Piraeus είναι το δεύτερο πλοίο που παραδίδεται μετά την παράδοση του OOCL Ισπανίας νωρίτερα μέσα στο έτος.

Τα σκάφη αυτής της σειράς ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι εξοπλισμένα με προηγμένα «έξυπνα» συστήματα και αναβαθμισμένο πράσινο σχεδιασμό, όπως σχεδιασμός γραμμών χαμηλής αντίστασης και βολβώδες τόξο εξοικονόμησης ενέργειας.

Αυτή η σειρά «πράσινων» και «έξυπνων» πλοίων θα προσφέρει στην OOCL τα πλεονεκτήματα των οικονομιών κλίμακας, της ενεργειακής απόδοσης και της μακροπρόθεσμης ασφάλειας πλοήγησης.

Το OOCL Piraeus θα επισκέπτεται τον Πειραιά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς από τον Ιούνιο θα εξυπηρετεί την υπηρεσία LL3 της OOCL μεταξύ Ασίας και Ευρώπης.

Το άρθρο Η Orient Overseas Container Line «τιμά» τον Πειραιά, «βάφτισε» OOCL Piraeus ένα containership 24.188 teu εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-orient-overseas-container-line-tima-ton-peiraia-vaftise-oocl-piraeus-ena--containership-24188-teu.htm
Τυχαία Θέματα