Η DPD UK προσθέτει 1.000 ηλεκτρικά βαν στον στόλο της

Η DPD UK συμφώνησε με τη Ford για την απόκτηση 1.000 E-Transit βαν, αριθμός που θα ανεβάσει τον συνολικό αριθμό του στόλου ηλεκτρικών οχημάτων της DPD σε πάνω από 2.500 συνολικά.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Αναλυτικότερα, η DPD UK ανακοίνωσε τη συμφωνία στο “Fully Charged Live”, την έκθεση καθαρής ενέργειας και ηλεκτρικών οχημάτων στο Farnborough, όπου ένα Ford E-Transit της DPD αποτέλεσε

βασικό έκθεμα του εκθεσιακού περιπτέρου της εταιρείας.

Η DPD UK απέκτησε την έκδοση των 3,5 t, 135 kwh, με μακρύ μεταξόνιο με 12,4 κ.μ. χώρο φόρτωσης, ενώ τα πρώτα E-Transits θα ενταχθούν στο στόλο της εντός Μαΐου.

Η εν λόγω παραγγελία αποτελεί μέρος της δέσμευσης της DPD να καταστεί «η πιο “πράσινη” εταιρεία παράδοσης παγκοσμίως».

Να σημειωθεί ότι, εκτός από τα 2.500 και πλέον ηλεκτρικά οχήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η DPD έχει επίσης επενδύσει σε μια σειρά από καινοτόμες πρωτοβουλίες ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας.

Ο Olly Craughan, επικεφαλής Αειφορίας της DPD UK σχολίασε: «Το να αποκτήσουμε το ηλεκτρικό Ford Transit είναι μια πραγματικά μεγάλη στιγμή. Τα βαν 3,5 τόνων είναι η δύναμη οποιουδήποτε στόλου παράδοσης και εμείς δεν διαφέρουμε. Έχουμε πει από παλιά ότι χρειαζόμαστε τους κύριους κατασκευαστές εμπορικών βαν να εντείνουν τα προσιτά μοντέλα και τη μεγάλης κλίμακας παραγωγή δεξιοτίμονων φορτηγών για να φέρουμε πραγματικά την επανάσταση των ηλεκτρικών οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και η Ford αυτό ακριβώς έκανε. Το E-Transit έχει καλή τιμή, έχει καλή γκάμα και έρχεται με όλη την υποστήριξη που θα περιμένατε από τη Ford».

The post Η DPD UK προσθέτει 1.000 ηλεκτρικά βαν στον στόλο της appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα