Η Amazon καθίσταται το νεότερο μέλος της IRU

Η Amazon εντάχθηκε στην IRU, με στόχο να εργαστεί σε τομείς που είναι κρίσιμοι για τη μεγάλη αλυσίδα των εταίρων εφοδιαστικής και τον ευρύτερο παγκόσμιο τομέα οδικών μεταφορών, συμπεριλαμβανομένης της απανθρακοποίησης και της οδικής ασφάλειας.

We are very happy to announce that @amazon has joined the IRU family!

We will work together on challenges that are critical to the company’s large chain of road

transport logistics partners, including #decarbonisation and road #safety.@AmazonNewsEU https://t.co/KToRso8xQY

— IRU (@the_IRU) December 5, 2022

Ο αντιπρόεδρος της EU Amazon Transportation Services Andreas Marschner δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξή μας στην κοινότητα της IRU ως μέλος και ως συνεργάτης. Η επιτυχία της Amazon και των συνεργατών μας εξαρτάται από την ύπαρξη μιας αξιόπιστης φωνής που κατανοεί, υποστηρίζει και οδηγεί σε συναίνεση σε θέματα που είναι κρίσιμα για τη δουλειά μας και τον κλάδο των μεταφορών».

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της IRU Umberto de Pretto τόνισε: «Ως κορυφαία παγκόσμια εταιρεία του ηλεκτρονικού εμπορίου και των logistics, η Amazon αποτελεί βασικός παίκτης στον τομέα των οδικών μεταφορών, κατέχοντας έναν από τους μεγαλύτερους στόλους φορτηγών, ημιφορτηγών και άλλων οχημάτων παράδοσης στον κόσμο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Amazon στην “οικογένεια” της IRU και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, όπως η απαλλαγή από τις εκπομπές άνθρακα και η οδική ασφάλεια».

B. Βεγιάζη

Το άρθρο Η Amazon καθίσταται το νεότερο μέλος της IRU εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα