Για 3η συνεχή χρονιά, δωρεάν αποστολή σχολικών στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από την ΕΛΤΑ Courrier

Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές και μαζί με αυτούς επιστρέφει -για 3η συνεχόμενη χρονιά- η δράση στήριξης της ΕΛΤΑ Courier, η οποία αφορά δωρεάν αποστολές σχολικών ειδών προς τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι η παράδοση των σχολικών ειδών σε οποιοδήποτε κατάστημα ΕΛΤΑ

Courier, ζητώντας τη δωρεάν αποστολή τους προς τον Οργανισμό. H δράση ισχύει έως και τις 20/10/22. Μετά το πέρας της ενέργειας, εμείς αναλαμβάνουμε τη δωρεάν αποστολή των ειδών στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η συμμετοχή όλων είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς τα παιδιά αλλά και οι οικογένειες που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» περιμένουν την προσφορά σας».

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνει η ΕΛΤΑ Courier, εφέτος, είναι:

Σχολικές τσάντες δημοτικού (για αγόρια & κορίτσια)Τετράδια 3- 4 θεμάτωνΤετράδια (μπλε και χρωματιστά)Τέμπερες – ΚηρομπογιέςΜπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλεςΜαρκαδόρους – ΞυλομπογιέςΜολύβιαΣτυλόΓόμεςΞύστρεςΚασετίνεςΝτοσιέ (μεγάλα- μικρά) και ανταλλακτικά φύλλαΦακέλους με λάστιχοΧαρτί Α4ΔιαφάνειεςΚόλλες (στικ και υγρές)ΨαλιδάκιαΓεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)

Να σημειωθεί ότι, η συγκέντρωση και παράδοση των σχολικών ειδών εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας του ομίλου ΕΛΤΑ με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω της οποίας ο όμιλος έχει αναλάβει να καλύπτει δωρεάν τις ανάγκες του Οργανισμού για αποστολές εγγράφων και δεμάτων σε όλη τη χώρα. ​ ​

The post Για 3η συνεχή χρονιά, δωρεάν αποστολή σχολικών στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από την ΕΛΤΑ Courrier appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα