«Γεμίζει» διόδια η Εγνατία Οδός. 38 στο σύνολο, 18 μετωπικοί σταθμοί και 20 πλευρικοί

«Γεμίζει» διόδια η Εγνατία Οδός, στο πλαίσιο της παραχώρησής της σε ιδιώτες επενδυτές (οι δεσμευτικές προσφορές εκτιμώνται αρχές του 2018).

Συνολικά, δεκαοκτώ μετωπικοί (μαζί με τους τέσσερις στους κάθετους άξονες) και 20 πλευρικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν στον αυτοκινητόδρομο, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπέγραψαν οι υπουργοί

Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Με βάση την σχετική υπουργική απόφαση, για τους μετωπικούς σταθμούς Παμβώτιδας, Μέστης, Ιεροπηγής και Ευζώνων, η λειτουργία τους προβλέπεται την 31η Αυγούστου.

Για τα διόδια Σιάτιστας, την 1η Νοεμβρίου και για τους σταθμούς διοδίων Θεσσαλονίκης, Ασπροβάλτας, Καβάλας και Στρυμονικού η 10η Οκτωβρίου.

Επίσης, για το Αρδάνιο και τους 20 πλευρικούς σταθμούς η 1η Νοεμβρίου 2017.

Στην Εγνατία Οδό λειτουργούν, σήμερα, οκτώ σταθμοί στην Τύρια (Θεσπρωτία), στο Μαλακάσι (Μέτσοβο), στον Πολύμυλο Κοζάνης, στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, στην Ανάληψη, στη Μουσθένη Καβάλας, στον Ίασμο Κομοτηνής και στον Προμαχώνα Σερρών.

The post «Γεμίζει» διόδια η Εγνατία Οδός. 38 στο σύνολο, 18 μετωπικοί σταθμοί και 20 πλευρικοί appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
εγνατια 38 διοδια
Τυχαία Θέματα