Εξιτήριο θα λάβουν σήμερα οι περισσότεροι τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Εξιτήριο αναμένεται να λάβουν σήμερα οι περισσότεροι τραυματίες από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, χθες, έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» μια γυναίκα με ελαφρά τραύματα, ενώ παραμένουν για νοσηλεία 13 ακόμα τραυματίες.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», από χθες νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ένας εγκαυματίας 21 ετών, ενώ προσήλθαν

στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις ακόμη 25 άτομα, κυρίως με αναπνευστικά προβλήματα, από τα οποία παρέμειναν για νοσηλεία δύο άτομα, ένας 50χρονος και μια γυναίκα 53 χρονών με εκδορές.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κετικίδη, μέλος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», τρία άτομα παραμένουν για νοσηλεία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, δύο γυναίκες 19 και 52 ετών κι ένας 21χρονος άνδρας και σήμερα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο. Όπως εξήγησε, «είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα από θραύσματα τζαμιών και εγκαύματα».

Συγκινητική ήταν η προσέλευση, χθες το απόγευμα, στο «ΑΧΕΠΑ», φοιτητών και πολιτών, που συμμετείχαν στην αιμοδοσία για να στηρίξουν τους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας.

Από τις 5 το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, πάνω από 500 πολίτες προσήλθαν στο «ΑΧΕΠΑ» για να αιμοδοτήσουν, κυρίως φοιτητές, εκ των οποίων και πολλοί φίλοι των τραυματιών.

Το άρθρο Εξιτήριο θα λάβουν σήμερα οι περισσότεροι τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Εξιτήριο,exitirio