Έσοδα 108,7 εκατ. και καθαρά κέρδη 9,7 εκατ. παρουσίασε η ACS το 2019. Oι προβλέψεις για εφέτος

Άνοδο εσόδων και καθαρών κερδών παρουσίασε η ACS πέρσι. O όμιλος Quest δημοσίευσε σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματα του 2019, σύμφωνα με τα οποία τα έσοδα της ACS (χωρίς τις εσωτερικές πωλήσεις μεταξύ του ομίλου) ανήλθαν στα 108,7 εκατ., έναντι 101,3 εκατ. το 2018. Αντίστοιχα, τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 9,7 εκατ., έναντι 9 εκατ. το 2018.

Όπως σημειώνει ο όμιλος Quest,

“oι υπηρεσίες της ACS εκτιμάται ότι θα έχουν ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση, καθώς εξυπηρετούν το ηλεκτρονικό εμπόριο, το οποίο αποτελεί πλέον βασικό τμήμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Δυστυχώς, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών υπάρχουν πολλές δυσκολίες στη λειτουργία του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας και στις παραδόσεις των δεμάτων.

Για τον λόγο αυτό, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί έκτακτα μέτρα, με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής παράδοσης των αποστολών και την αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους διαχείρισης από τα καταστήματα.

Είναι αδύνατον να προβλεφθεί, προς το παρόν, η επίδραση όλων των έκτακτων αυτών γεγονότων στην κερδοφορία της εταιρείας”.

The post Έσοδα 108,7 εκατ. και καθαρά κέρδη 9,7 εκατ. παρουσίασε η ACS το 2019. Oι προβλέψεις για εφέτος appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα