Επίσκεψη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου πραγματοποίησε η υφυπουργός Μεταφορών

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στον κρατικό αερολιμένα  του Ηρακλείου της Κρήτης «Νίκος Καζαντζάκης», συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η κα Αλεξοπούλου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη Διοίκηση του αεροδρομίου Ηρακλείου, επικεντρώνοντας τη συζήτηση σε συγκεκριμένα μέτρα και πρωτοβουλίες για

τη βέλτιστη διαχείριση και υποστήριξη της συνεχώς αυξανόμενης επισκεψιμότητας.

Αναλύθηκαν λεπτομερώς οι ενέργειες που έχουν εφαρμοστεί και που προγραμματίζονται για τη βελτίωση της υποδομής, ενώ εξετάστηκαν στρατηγικές λύσεις για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που προκύπτουν.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζόμενων του αεροδρομίου, της αεροναυτιλίας και των αερολιμενικών, στην οποία τέθηκαν στο τραπέζι συνολικά τα θέματα, που τους αφορούν άμεσα, ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο. Η Υφυπουργός, στη συνέχεια, περιηγήθηκε στους χώρους του αεροδρομίου από τον αερολιμενάρχη κ. Γιώργο Πλιάκα.

Η επίσκεψη αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας της Κυβέρνησης για την αναβάθμιση των μεταφορικών υποδομών, προκειμένου να ενισχυθεί η συνδεσιμότητα και η ανάπτυξη στην περιοχή.

Το άρθρο Επίσκεψη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου πραγματοποίησε η υφυπουργός Μεταφορών εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
episkepsi-sto-aerodromiou-irakleiou-pragmatopoiise-i-yfypourgos-metaforon.htm
Τυχαία Θέματα