Επένδυση στο last mile και τις ταχυμεταφορές από την Skroutz, με την απόκτηση της Myjobnow Delivery

H εκρηκτική άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει οδηγήσει αρκετές εταιρείες του λιανεμπορίου (μικρές και μεγάλες) στη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων και συνεπακόλουθα, στην υπογραφή συνεργασιών με εταιρείες ταχυμεταφορών.

Πλέον, οι εταιρείες λιανεμπορίου δίνουν μεγάλη προσοχή στο last – mile, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Σήμερα, η Skroutz ανακοίνωσε ότι προχωρά σε  επένδυση στον κλάδο του last-mile, εξαγοράζοντας

το 100% της εταιρείας Myjobnow Delivery, με την εμπορική επωνυμία SendX.

Η απόκτηση της εταιρείας, όπως υποστηρίζεται, εντάσσεται στο όραμα και την στρατηγική ανάπτυξης της Skroutz να προσφέρει “τη βέλτιστη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών” σε κάθε στάδιο του ταξιδιού του χρήστη.

Η στρατηγική αυτή επένδυση, όπως αναφέρεται, θα επιτρέψει στην Skroutz να αναπτύξει το κομμάτι των ταχυμεταφορών, δημιουργώντας το δικό της δίκτυο και καλύπτοντας το last mile που αφορά την παράδοση των παραγγελιών στους καταναλωτές.

Η SendX θα εξυπηρετεί παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του Skroutz στην Αττική, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ώστε να εξυπηρετεί ακόμα μεγαλύτερο αριθμό παραγγελιών πανελλαδικά.

The post Επένδυση στο last mile και τις ταχυμεταφορές από την Skroutz, με την απόκτηση της Myjobnow Delivery appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα