Έως τα μέσα Σεπτεμβρίου η δεύτερη καθημερινή πτήση Αθήνα – Αμπού Ντάμπι της Etihad

Έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, η Etihad Airways θα διατηρήσει τη δεύτερη απευθείας καθημερινή πτήση Αθήνα – Αμπού Ντάμπι.

Η πτήση (EY92 / EY93) εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Airbus Α320 – 200, προσφέροντας 10.470 επιπλέον θέσεις στην αγορά από τον Ιούλιο που διεξάγεται,, αυξάνοντας σε 14 τις εβδομαδιαίες συχνότητες που προσφέρει η εταιρεία

από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε την απόφαση της Etihad να επεκτείνει τη διάρκεια της χρήσης μεγαλύτερου αεροσκάφους τύπου Boeing B787-9 για την πτήση που εκτελείται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (EY90 / EY91) από το Μάιο έως τον Οκτώβριο ’18.

Σημειώνεται ότι η Etihad ήταν μεταξύ των πρώτων αεροπορικών εταιρειών που επιχείρησαν με αεροσκάφος τύπου B787 από την Αθήνα το περασμένο καλοκαίρι, παρέχοντας στους επιβάτες του δρομολογίου περισσότερες θέσεις με ένα από τα πιο σύγχρονα αεροπλάνα.

Οι δύο καθημερνές πτήσεις εμπλουτίζουν σημαντικά τις διαθέσιμες επιλογές των επιβατών για συνδέσεις πέραν του Αμπού Ντάμπι προς προορισμούς της Άπω Ανατολής και της Αυστραλίας.

The post Έως τα μέσα Σεπτεμβρίου η δεύτερη καθημερινή πτήση Αθήνα – Αμπού Ντάμπι της Etihad appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα