Εντείνεται ο ανταγωνισμός στον «αέρα». Δυο νέα εμπορευματικά αεροσκάφη για την Kuehne+Nagel

Σαφής η στόχευση μεγάλων εταιρειών εμπορευματικών μεταφορών και logistics για την παροχή ολιστικών υπηρεσιών.

Της Βάσως Βεγιάζη

Η Kuehne+Nagel ανακοίνωσε τη μακροπρόθεσμη συμφωνία ναύλωσης από την Atlas Air, Inc., θυγατρικής της Atlas Air Worldwide Holdings, Inc., δύο εμπορευματικών αεροσκαφών Boeing 747

– 8F.

Τα νέα αεροσκάφη εκτιμάται ότι θα δρομολογηθούν στο τρίτο ή τέταρτο τρίμηνο του έτους, υποστηρίζοντας τους πελάτες της Kuehne+Nagel σε εμπορευματικές διαδρομές, όπως του Ειρηνικού.

Όπως αναφέρεται, το αεροσκάφος 747-8F παρέχει 20% υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο και 16% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου από το 747-400F.

Ο Yngve Ruud, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Kuehne+Nagel, υπεύθυνος για την Air Logistics, σχολιάζει: «Η Kuehne+Nagel επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο ναύλωσης για να υποστηρίξει τους πελάτες της, με λύσεις για μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και υψηλή ποιοτική υπηρεσία.

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Atlas Air και συμπεριλαμβάνουμε αυτά τα δύο νέα Boeing 747-8F στην ήδη εκτεταμένη παγκόσμια προσφορά χωρητικότητας».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Kuehne+Nagel παρέχοντας αποκλειστική χωρητικότητα για το αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο αεροπορικών μεταφορών τους», δήλωσε, από την πλευρά του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Atlas Air Worldwide, John W. Dietrich.

«Το Boeing 747-8F διαδραματίζει έναν απίστευτα σημαντικό ρόλο στις παγκόσμιες αεροπορικές μεταφορές, με προηγμένη τεχνολογία που επιτρέπει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, μεγαλύτερη χωρητικότητα και μοναδική ικανότητα φόρτωσης», συμπλήρωσε.

The post Εντείνεται ο ανταγωνισμός στον «αέρα». Δυο νέα εμπορευματικά αεροσκάφη για την Kuehne+Nagel appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα