Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά για Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο, Σάμο από Blue Star Ferries και Hellenic Seaways

H Attica Group, μέσω των Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, προσφέρει και εφέτος έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές

τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο.

Η έκπτωση ισχύει από 14/06/21 έως 30/09/21 και αφορά σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων επιβατών, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν κατά την κράτηση στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Όπως σημειώνει ο όμιλος, σε σχετική ανακοίνωσή του, «η ενέργεια αυτή στοχεύει, μέσω της ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης, στην υποστήριξη των νησιών τα οποία υποδέχτηκαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα και εξακολουθούν να υποστηρίζουν Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων.

O όμιλος Attica, μέσω των εταιρειών του Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, συνεχίζει να στέκεται αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες.

Πέραν του μεγάλου συμβολισμού της, η ουσιαστική αυτή πρωτοβουλία καταδεικνύει πως για την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων των νησιών, απαιτείται συλλογική προσπάθεια από όλους τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους.

Με γνώμονα αυτό οι Blue Star Ferries και Hellenic Seaways επιδιώκουν πάντα να είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων αυτών, καθώς η ανάπτυξή τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρόοδο της νησιωτικής Ελλάδας».

The post Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά για Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο, Σάμο από Blue Star Ferries και Hellenic Seaways appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα