Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης επιθεωρητών ανυψωτικών από την TÜV AUSTRIA

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΕΚ 1186Β/25.08.2003», στους χώρους της (Λ. Μεσογείων 429, Αγία Παρασκευή), το διάστημα 4 – 8 Δεκεμβρίου 2023, 09:00 έως 16:00.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις για την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην Επιθεώρηση Ανυψωτικών Μηχανημάτων, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, όπως αναφέρεται στην Υ.Α.15085/593 (ΦΕΚ1186Β/25 8-2003).

Παρουσιάζονται

και αναλύονται:

Όλοι οι τύποι ανυψωτικών μηχανημάτων και μηχανημάτων έργου (ΙΡΑ. 15085)Κατηγορίες ως προς την επικινδυνότηταΈλεγχοι και περιοδικότητα ελέγχωνΣημεία που ελέγχονται κατά την επιθεώρησηΠροληπτική και προγραμματισμένη συντήρηση – αποκατάσταση βλαβώνΣτοιχεία Μηχανολογίας (συγκολλήσεις, συρματόσχοινα, ρουλεμάν κ.λπ.)Πιστοποιητικά ΚαταλληλότηταςΙσχύουσα νομοθεσίαΜεθοδολογία επιθεώρησης όλων των τύπων Ανυψωτικών (Γερανογέφυρες, Κινητοί Γερανοί, Περονοφόρα, Αντλίες Σκυροδέματος, Καλαθοφόρα, Αλυσοβαρούλκα κ.α.)Εξοπλισμός αρτάνης (συρματόσχοινα, σχοινιά, αλυσίδες, κρίκοι κ.ά.)Παραδείγματα αστοχιών

Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 100 ώρες και απαρτίζεται από θεωρητικό και πρακτικό μέρος.

Μετά το τέλος του θεωρητικού μέρους και την ολοκλήρωση γραπτών εξετάσεων ακολουθεί πρακτική άσκηση (έλεγχοι σε όλους τους τύπους μηχανημάτων). Με την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται Πιστοποιητικό Επιθεωρητή με πιστοποίηση TUV AUSTRIA ACADEMY, ενώ δίνεται επιπλέον Βεβαίωση Πρακτικής Άσκησης.

Το κόστος συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 1.400 ευρώ και μπορεί να επιδοτηθεί πλήρως από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,06% του ΟΑΕΔ. Η ηλεκτρονική υποβολή θα πρέπει να γίνει  με μέριμνα του εκάστοτε ενδιαφερόμενου τουλάχιστον 5 εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος.

Εισηγητής του προγράμματος είναι ο Καλαϊτζάκης Σπυρίδων, μηχανολόγος μηχανικός, αρχιεπιθεωρητής Ανυψωτικών Μηχανημάτων και Δοχείων Πίεσης, με πολυετή επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία.

Ειδική εκπτωτική πολιτική εφαρμόζεται για εγγραφές τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την έναρξη με  χορήγηση έκπτωσης 15%, που διαμορφώνει την τελική τιμή στα 1.190 ευρώ/άτομο.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το εκπαιδευτικό υλικό , η πρακτική άσκηση και η έκδοση και αποστολή του Πιστοποιητικού από την TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Τη Δήλωση Συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ και να αποσταλεί με e-mail έως τις 15/11/2023 (Κωδικός προγράμματος  ΑΝΥ.5)

Το άρθρο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης επιθεωρητών ανυψωτικών από την TÜV AUSTRIA εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ekpaideftiko-programma-ekpaidefsis-epitheoriton-anypsotikon-apo-tin-tv-austria.htm
Τυχαία Θέματα