Εκδόθηκε και διανέμεται σε 3.000 εταιρείες η Ανασκόπηση Υποδομών και Μεταφορών 2019 – 20!

Εκδόθηκε και διανέμεται σε 3.000 εταιρείες η έντυπη Ανασκόπηση Υποδομών και Μεταφορών 2019 – 2020 (Infrastructure & Transport Review 2019 – 20) που επιμελήθηκαν οι ιστοσελίδες metaforespress.gr και ypodomes.com.

Πρόκειται για έναν πολυτελέστατο τόμο 430 σελίδων, ο οποίος περιλαμβάνει τα κύρια γεγονότα / εξελίξεις, στατιστικά στοιχεία, infographics και συνεντεύξεις από τους δυο εξεταζόμενους κλάδους.

Στη συγγραφή του συμμετείχαν εφτά δημοσιογράφοι (Φώτης Φωτεινός – metaforespress.gr, Νίκος Καραγιάννης – ypodomes.com, Γεράσιμος Σεραφειμίδης – ypodomes.com, Στεφανία

Σούκη – newmoney.gr, Όλγα Κλώντζα – Το Βήμα, Φάνης Ζώης – Ναυτεμπορική και Βάσω Βεγιάζη – metaforespress.gr).

Την έκδοση επιμελήθηκε η εταιρεία PEAK, την εκτύπωση η εταιρεία Printfair και τις φωτογραφίες πορτραίτων η Άρτεμις Σκούλικα.

Οι δυο ενότητες της Ανασκόπησης

Η Ανασκόπηση Υποδομών και Μεταφορών 2019 – 20 (Infrastructure & Transport Review 2019 – 20) στηρίζεται στην ίδια δομή με την προηγούμενη, ωστόσο περιέχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα: Παρουσιάζει τα γεγονότα και τις επιπτώσεις της πανδημίας του Covid – 19 στον ευρύτερο κλάδο των Υποδομών και Μεταφορών.

Κεντρική στόχευση και της παρούσας έκδοσης αποτελεί η προαγωγή της γνώσης και της αντικειμενικής πληροφόρησης γύρω από τους δυο εξεταζόμενους κλάδους, οι οποίοι διαδραματίζουν σημαίνοντα ρόλο στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα της χώρας.

Ειδικότερα, η 1η ενότητα, η οποία είναι αφιερωμένη στις Υποδομές περιλαμβάνει αναλύσεις και στοιχεία  για τα μεγάλα έργα υποδομών, τις ενεργειακές, περιβαλλοντικές και τουριστικές υποδομές / επενδύσεις, το real estate και τον τουρισμό.

Αντίστοιχα, η 2η ενότητα, η οποία είναι αφιερωμένη στις Μεταφορές περιλαμβάνει αναλύσεις και στοιχεία για τις αεροπορικές, οδικές, σιδηροδρομικές και θαλάσσιες μεταφορές, τις εμπορευματικές μεταφορές / logistics, τα ταχυδρομεία και τις ταχυμεταφορές, την αγορά αυτοκινήτου και τις αστικές συγκοινωνίες.

Υποδομές σημαίνει «Δημιουργία». Μεταφορές σημαίνει «Κίνηση». «Δημιουργία» και «Κίνηση» αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της «Ζωής» και στο τέλος, η «Ζωή» πάντα νικά!

Οι εκδότες

Φώτης Φωτεινός & Νίκος Καραγιάννης  

The post Εκδόθηκε και διανέμεται σε 3.000 εταιρείες η Ανασκόπηση Υποδομών και Μεταφορών 2019 – 20! appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα