Εκδίδεται ΚΥΑ για την αναπροσαρμογή των διοδίων στην Εγνατία Οδό. Τα επόμενα βήματα

Τα επόμενα βήματα της παραχώρησης της Εγνατίας Οδού περιγράφονται στο επικαιροποιημένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης (Asset Development Plan) του ΤΑΙΠΕΔ που ενέκρινε, πριν από λίγες ημέρες, το ΚΥΣΟΙΠ.

Σύμφωνα με αυτό, τα επόμενα βήματα έχουν να κάνουν με την έγκριση του τελικού σχεδίου της σύμβασης παραχώρησης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, την έκδοση ΚΥΑ για την αναπροσαρμογή των διοδίων και την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης με το σχήμα που πλειοδότησε, την κοινοπραξία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

– Egis Projects.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται:

-Από το ελληνικό δημόσιο:

1. Άμεση αδειοδότηση του συνόλου των σηράγγων (απεριόριστη ή εκτός επικίνδυνων φορτίων κατά περίπτωση) από τη Διοικητική Αρχή Σηράγγων.

2. Έκδοση Αποφάσεων έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για ορισμένα σημεία του Αυτοκινητόδρομου αναφορικά με τα οποία έχουν λήξει ή αναμένεται να λήξουν οι σχετικές άδειες.

-Από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ: 

1. Ολοκλήρωση κατασκευής μετωπικών και πλευρικών ΣΔ.

2. Ενέργειες για εγκατάσταση εξοπλισμού για την αδειοδότηση του συνόλου των σηράγγων (απεριόριστη ή εκτός επικίνδυνων φορτίων κατά περίπτωση).

3. Ενέργειες για την ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων που απαιτούνται για τις επικείμενες εργασίες που περιγράφονται στην Σύμβαση Παραχώρησης και ειδικά για την αναβάθμιση των κάθετων αξόνων.

The post Εκδίδεται ΚΥΑ για την αναπροσαρμογή των διοδίων στην Εγνατία Οδό. Τα επόμενα βήματα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα