Δοκιμαστικές παραδόσεις με eBikes, στο Παρίσι, από την UPS

Η UPS ξεκίνησε να δοκιμάζει τις παραδόσεις με ηλεκτρικά υποβοηθούμενα τρίκυκλα (eBike) στην πόλη του Παρισιού.

Η δοκιμαστική περίοδος θα έχει διάρκεια 6 μήνες και ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο.

Η UPS θα αναλάβει να παραδίδει πακέτα στην πόλη του Παρισιού με τη βοήθεια ενός ρυμουλκούμενου που θα σταθμεύει σε συγκεκριμένη περιοχή που θα φέρει ειδική σήμανση κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Το ρυμουλκούμενο θα γεμίζει με πακέτα προς παράδοση και θα

μεταφέρεται κάθε πρωί από το hub της UPS στο Charenton στο κέντρο της πόλης. Αντίστοιχα, κάθε απόγευμα θα επιστρέφει στο hub με πακέτα που έχουν παραληφθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

«Η χρήση ενός eBike στο κέντρο του Παρισιού θα καταστήσει τις παραδόσεις της UPS πιο αποτελεσματικές τόσο από πλευράς λειτουργικού κόστους, όσο και από πλευράς περιβαλλοντικών επιπτώσεων», δήλωσε ο Edouard Barreiro, διευθυντής δημοσίων υποθέσεων της UPS West Europe.

«Η UPS θεωρεί ότι αποτελεί μέρος της λύσης για την αποφυγή της αστικής συμφόρησης και εξακολουθεί ως εταίρος να εργάζεται για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τις παραδόσεις πακέτων στα αστικά κέντρα των πόλεων παγκοσμίως», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι, τα eBikes είναι εξοπλισμένα με ηλεκτροκινητήρες με μπαταρίες που καθιστούν δυνατή την κάλυψη μεγαλύτερων αποστάσεων από τα παραδοσιακά ποδήλατα, τη μεταφορά σημαντικών φορτίων και την περιήγηση σε λόφους και σε άλλα εδάφη.

Η μέγιστη ενεργειακή απόδοση επιτυγχάνεται ταυτόχρονα με το συνδυασμό της ισχύος της μπαταρίας του και της ανθρώπινης δύναμης.

Η UPS θα αξιολογήσει την αξιοπιστία, το σχεδιασμό, την ενσωμάτωση στην υποδομή της πόλης και την αποδοχή των eBikes από τους καταναλωτές καθ ‘όλη τη διάρκεια των 6μηνων δοκιμών.

The post Δοκιμαστικές παραδόσεις με eBikes, στο Παρίσι, από την UPS appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα