Διάκριση για την LogisticsWay στα E-volution Awards 2021

Στη χρονιά του ηλεκτρονικού εμπορίου, το 2020, η LogisticsWay ανακοίνωσε ότι τιμήθηκε  στα e-volution Awards 2021 ως η καλύτερη εταιρεία στην ενότητα Supply Chain στον σχεδιασμό e commerce Logistics Models.

Ο Supply Chain Solutions Manager της εταιρείας, κ. Σ. Μαρινάκης

δήλωσε ότι «είμαστε περήφανοι που οι εταιρείες πελάτες μας, έχοντας αναγνωρίζει ότι ο σχεδιασμός της εφοδιαστικής αλυσίδας του E Shop, αναβαθμίσει  τις λειτουργίες τους, αξιοποιούν τις βέλτιστες πρακτικές και προσφέρουν ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στον τελικό καταναλωτή».

Όπως αναφέρει η εταιρεία, αυτό το βραβείο αποτελεί την επιβράβευση ότι η εμπειρία της  στον σχεδιασμού e commerce Logistics Models τα τελευταία 5 χρόνια, με εταιρείες που έχουν συνδεθεί  με το δίκτυο της AMAZON, σε συνδυασμό με το όραμα και τις αξίες των πελατών της, μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικά και χειροπιαστά αποτελέσματα.

«Ευχαριστούμε πολύ τα στελέχη μας που εργάστηκαν απίστευτο ζήλο και επαγγελματισμό και τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν την πιο σημαντική για το 2020 δραστηριότητα τους», επισημαίνει η Logistics Way.

The post Διάκριση για την LogisticsWay στα E-volution Awards 2021 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα