Δάνειο 10 δισ. δολ. στην USPS, με στόχο την καθυστέρηση μελλοντικής κρίσης ρευστότητας

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία κατέληξαν τα ταχυδρομεία των ΗΠΑ (USPS) με το υπουργείο Οικονομικών της χώρας αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις δανειοδότησης, ύψους 10 δισ. δολ., που θα λάβουν βάσει του νόμου CARES Act.

Ήδη, η συμφωνία έχει πάρει το “πράσινο φως” από το διοικητικό συμβούλιο της USPS, ενώ αναμένεται τα δύο μέρη να κοινοποιήσουν τους όρους της επίσημης συμφωνίας εντός των προσεχών εβδομάδων.

Κατά τις επαφές που είχε ο διευθύνων σύμβουλος

της USPS με τον Steven Mnuchin, υπουργό Οικονομικών της χώρας, γνωστοποιήθηκε ότι «η πρόσβαση σε δανειοδότηση 10 δισ. δολ. θα καθυστερήσει την επερχόμενη κρίση ρευστότητας» που απειλεί τον αμερικανικό ταχυδρομικό οργανισμό.

Παράλληλα, τονίστηκε ότι «η USPS παραμένει σε μια μη βιώσιμη πορεία», με τους επικεφαλής του οργανισμού να δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να επικεντρώνονται «στη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και στην επιδίωξη επιπλέον μεταρρυθμίσεων προκειμένου να τεθεί ο οργανισμός σε τροχιά μακροπρόθεσμης οικονομικής σταθερότητας».

The post Δάνειο 10 δισ. δολ. στην USPS, με στόχο την καθυστέρηση μελλοντικής κρίσης ρευστότητας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα