Από τη CRS LIKNOSS η υλοποίηση του WEB Check-In (e-ticket) για τις Blue Star Ferries και HSW

H CRS LIKNOSS υλοποίησε την υπηρεσία WEB Check-in, μέσω της οποίας οι επιβάτες των εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί προπληρωμένο εισιτήριο (PTA) από οποιοδήποτε σημείο του δικτύου πωλήσεων των εταιρειών (φυσικό πρακτορείο, on-line πρακτορείο, ιστοσελίδα εταιρείας), μπορούν να παραλάβουν

τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά μέσω e-mail ή sms.

Η διαδικασία είναι πολύ φιλική και καθόλου χρονοβόρα προς τον χρήστη καθώς καλείται να χρησιμοποιήσει δύο μοναδικούς κωδικούς που έχει παραλάβει μαζί με το αποδεικτικό της κράτησης του.

Το WEB Check-in και η αποστολή των e-tickets είναι διαθέσιμα 48 ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου και διενεργείται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια μπορούν να αποθηκευτούν σε συσκευές smartphone ή tablet στις εφαρμογές Wallet και Passbook για λειτουργικά συστήματα IOS και Android αντίστοιχα, καθώς επίσης δίνεται και η δυνατότητα εκτύπωσης σε χαρτί Α4. Η επιβίβαση στο πλοίο γίνεται πλέον εύκολα με την απλή επίδειξη του εκτυπωμένου ή ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

The post Από τη CRS LIKNOSS η υλοποίηση του WEB Check-In (e-ticket) για τις Blue Star Ferries και HSW appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα