Από διοικητής του ΕΦΚΑ, αντιπρόεδρος στα υδροπλάνα

Μια μεταγραφή – έκπληξη πραγματοποίησε η Hellenic Seaplanes, η οποία αποτελεί μια εκ των δυο κυριότερων εταιρειών για την ανάπτυξη υδατοδρομίων στην Ελλάδα (η άλλη είναι η Ελληνικά Υδατοδρόμια).

Στη διοικητική ομάδα της Hellenic Seaplanes εντάχθηκε ο Χρήστος Χάλαρης, πρώην διοικητής του ΕΦΚΑ, αναλαμβάνοντας καθήκοντα

Αντιπροέδρου, υπεύθυνου για την Ανάπτυξη, με στόχο τη δημιουργία δικτύου υδατοδρομίων, την εμπορική και οργανική ανάπτυξη της εταιρείας και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών της ως αεροπορικής.

«Είναι σπάνια η ευκαιρία να συμμετέχει κανείς στην υλοποίηση ενός οράματος, τόσο ισχυρού όπως το «Ενώνουμε την Ελλάδα» της Hellenic Seaplanes.

Η χώρα μας, μια κατεξοχήν νησιωτική χώρα δεν έχει μέχρι σήμερα αξιοποιήσει ένα από τα πλέον ασφαλή, γρήγορα και ευέλικτα διεθνώς μέσα μεταφοράς, τα υδροπλάνα.

Μέσα από το πρόγραμμα ανάπτυξης της Hellenic Seaplanes δεκάδες νησιά παραθαλάσσιοι και παραλίμνιοι προορισμοί θα αποκτήσουν στα επόμενα δύο έτη άμεση και ασφαλή διασύνδεση, αναβαθμίζοντας δραστικά την καθημερινότητα των κατοίκων τους και εκτοξεύοντας τις προοπτικές τουριστικής τους ανάπτυξης», δήλωσε ο κ. Χάλαρης με την ανάληψη των νέων καθηκόντων.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπουργείου Εργασίας, το τελευταίο διάστημα της θητείας του κ. Χάλαρη στον ΕΦΚΑ διαταράχθηκαν οι σχέσεις του με τον υπουργό, Κωστή Χατζηδάκη, λόγω του ζητήματος με τις εκκρεμείς συντάξεις, ενώ στη συνέχεια ακούστηκε ότι ίσως αναλάμβανε θέση στο Υπερταμείο.

The post Από διοικητής του ΕΦΚΑ, αντιπρόεδρος στα υδροπλάνα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα