Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Σικάγο, από τις 24 Μαΐου, από την United Airlines

Από τις 24 Μαΐου, η United Airlines ξεκινά την καθημερινή απευθείας εποχική σύνδεση του αεροδρομίου της Αθήνας με τον κόμβο της στο αεροδρόμιο του Σικάγο (O’Hare).

Μάλιστα, με την εισαγωγή του εν λόγω δρομολογίου, η αεροπορική εταιρεία αυξάνει τις πτήσεις από την Ελλάδα

κατά σχεδόν 25% για το 2024.

Η νέα πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο βασίζεται στις υπάρχουσες υπηρεσίες της United από την Ελλάδα, οι οποίες θα ξεκινήσουν νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Ειδικότερα, θα υπάρχουν καθημερινά εποχιακά δρομολόγια από Αθήνα προς Νέα Υόρκη/Newark από τις 31 Μαρτίου και προς Ουάσιγκτον Dulles από τις 15 Απριλίου.

Αθήνα (ATH) – Σικάγο O’Hare (ORD)

ΠτήσηΑπόΠροςΑναχώρησηΆφιξηΣυχνότηταΑεροσκάφοςΠερίοδοςUA 423ATHORD12:4516:25DailyBoeing 787-824 May – 12 August 2024UA 422ORDATH16:3510:50DailyBoeing 787-823 May – 11 August 2024*Όλες οι ώρες είναι τοπικές και μπορεί να αλλάξουν

«Η United συνεχίζει να έχει το μεγαλύτερο και πιο ποικιλόμορφο δίκτυο σε όλο τον Ατλαντικό και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτή την περαιτέρω επέκταση του δικτύου δρομολογίων μας από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ με νέα καλοκαιρινή εποχική υπηρεσία μεταξύ Αθήνας και Σικάγο», δήλωσε ο Marcel Fuchs. διευθύνων σύμβουλος Διεθνών Πωλήσεων της United.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Αυτή η νέα υπηρεσία, σε συνδυασμό με την νωρίτερη έναρξη των υπηρεσιών μας από Αθήνα προς Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον, σημαίνει ότι οι πελάτες μας στην Ελλάδα μπορούν να επωφεληθούν από ακόμη μεγαλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές και τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω των κόμβων των ΗΠΑ σε 114 προορισμούς σε όλη την Αμερική».

Το νέο εποχικό δρομολόγια της United από την Αθήνα προς το Σικάγο θα εκτελείται με αεροσκάφη Boeing 787-8 Dreamliner με 28 θέσεις United PolarisSM business class lie-flat καθίσματα, 21 United Premium PlusSM premium οικονομικές θέσεις, 36 θέσεις Economy PlusSM και 158 κανονικά καθίσματα οικονομικής θέσης.

Το άρθρο Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Σικάγο, από τις 24 Μαΐου, από την United Airlines εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
apeftheias-ptiseis-athina--sikago-apo-tis-24-maou-apo-tin-united-airlines.htm
Τυχαία Θέματα