Άνοιξε η πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου για εγγραφές των κατοίκων όλης της νησιωτικής Ελλάδας

Άνοιξε η πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου για εγγραφές των κατοίκων σχεδόν όλης της νησιωτικής Ελλάδας.

Το μέτρο, το οποίο λειτούργησε πιλοτικά από 1/7/2018 σε 49 νησιά, επιδότησε 61.500 κατοίκους νησιών να πραγματοποιήσουν άνω των 60.000 ακτοπλοϊκών ταξιδιών, αλλά και 3.100 νησιωτικές επιχειρήσεις να μεταφέρουν προϊόντα και πρώτες ύλες, από και προς τα νησιά, επεκτείνεται πλέον σχεδόν σε όλα τα νησιά της χώρας.

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής άνοιξε

την πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου, καλώντας τους νησιώτες, το – με σύμβαση – ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό και τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που στελεχώνουν τις δομές Υγείας και Παιδείας των νησιών, να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.metaforikoisodynamo.gr, ώστε να αποκτήσουν εγκαίρως τον Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη και να γίνουν δικαιούχοι του νησιωτικού αντισταθμίσματος για ταξίδια που θα πραγματοποιήσουν από 1/1/2019 και για όλο το έτος.

Αντίστοιχα, οι επιχειρήσεις των νησιών μπορούν από 7/1/2019, στον ίδιο ιστότοπο, να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, ενώ η επιδότηση του κόστους μεταφοράς να υπολογίζεται σε παραστατικά μεταφορών από 1/1/2019.

The post Άνοιξε η πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου για εγγραφές των κατοίκων όλης της νησιωτικής Ελλάδας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα