Άνοδο εσόδων 5,7% σημείωσε η UPS το δεύτερο τρίμηνο

Η UPS ανακοίνωσε χθες ενοποιημένα έσοδα για το δεύτερο τρίμηνο του 2022, ύψους 24,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αύξηση 5,7% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Τα ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη ανήλθαν σε 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 8,5% σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2021 και κατά 9,3% σε προσαρμοσμένη βάση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της UPS σε όλο τον κόσμο για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες μας»,

δήλωσε η Carol Tomé, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

«Ενώ το εξωτερικό περιβάλλον αλλάζει συνεχώς, το καλύτερο και όχι μεγαλύτερο στρατηγικό μας πλαίσιο έχει βελτιώσει ουσιαστικά σχεδόν κάθε πτυχή της επιχείρησής μας, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία και ισχυρή οικονομική απόδοση», συμπλήρωσε.

Για το 2022, η UPS επιβεβαιώνει τους οικονομικούς στόχους ως εξής:

Ενοποιημένα έσοδα περίπου 102 δισεκατομμυρίων δολαρίων,Ενοποιημένο προσαρμοσμένο λειτουργικό περιθώριο περίπου 13,7%,Προσαρμοσμένη απόδοση επενδυμένου κεφαλαίου άνω του 30%,Κεφαλαιουχικές δαπάνες 5,4% των εσόδων, ή περίπου 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια,Πληρωμές μερισμάτων, με την επιφύλαξη έγκρισης του διοικητικού συμβουλίου, περίπου 5,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τέλος, η UPS αυξάνει το ποσό των στοχευμένων επαναγορών μετοχών για το 2022, ανεβάζοντας τον στόχο στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια για το έτος.

The post Άνοδο εσόδων 5,7% σημείωσε η UPS το δεύτερο τρίμηνο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Άνοδο, UPS,anodo, UPS