Ανασυγκροτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της «ανενεργούς» Ellinair

Ανασυγκροτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της «ανενεργούς» (έχει αναστείλει το πτητικό έργο της από την περίοδο της πανδημίας) Ellinair.

Του Φώτη Φωτεινού

Kατόπιν της παραίτησης των κ.κ. Αλέξανδρου Ζοσιμίδη και Φωτεινής Ανδριώτη, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα, για το υπόλοιπο της εξαετούς θητείας του, έως 20/09/2027, ως ακολούθως το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας:

Κωνσταντίνος Βαρδάκης ως Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος,Ιωσήφ Βαρδάκης ως Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλοςΧρήστος Κόκκαλης ως Διευθύνων Σύμβουλος,Ιωάννης Μουζενίδης ως μέλος,Βλαδίμηρος
Παπουνίδης ως μέλος καιΜιλτιάδης Τσαγκαράκης ως μέλος και εντεταλμένος σύμβουλος.

Την εταιρεία εκπροσωπεί αποκλειστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος, Χρήστος Κόκκαλης.

Επιπλέον, το μέλος του ΔΣ και εντεταλμένος σύμβουλος, Μιλτιάδης Τσαγκαράκης έχει αναλάβει τα καθήκοντα του CHIEF OPERATING OFFICER (COO) και του ACOUNTABLE MANAGER.

Τέλος, το μη μέλος και εντεταλμένος σύμβουλος Ιορδάνης Καρατζάς έχει αναλάβει τα καθήκοντα του συμβούλου «Στρατηγικής Ανάπτυξης & Εμπορικής εκμετάλλευσης» της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι, το 2022, εγκρίθηκε στην Ellinair ενίσχυση 6,8 εκατ. ευρώ, για την αποκατάσταση της, άμεσα συναρτώμενης με την πανδημία του κορωνοϊού, ζημίας που υπέστη κατά το έτος 2020.

Η Ellinair ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα ως ο αεροπορικός “βραχίονας” του ομίλου Μουζενίδη, στηριζόμενη – κυρίως – στον ρωσικό τουρισμό.

Το άρθρο Ανασυγκροτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της «ανενεργούς» Ellinair εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
anasygkrotithike-to-dioikitiko-symvoulio-tis-anenergous-ellinair.htm
Τυχαία Θέματα