“Πράσινο” στην εξαγορά της Danzas AEI Emirates από την DHL Global Forwarding

Η DHL Global Forwarding ολοκλήρωσε την απόκτηση του υπολοίπου των μετοχών της Danzas AEI Emirates, με όλες τις εγκαταστάσεις της δεύτερης να μετονομάζονται πλέον σε DHL.

Η πλήρης ενσωμάτωση, όπως επισημαίνει «όχι μόνο φέρνει έναν μετασχηματισμό στο λογότυπο και το όνομα, αλλά επίσης ενισχύει τις επιχειρησιακές δυνατότητες με τη μεταφορά 1.100 ειδικών στα logistics και την απόκτηση περισσότερων από 20 εγκαταστάσεων. Αυτό θα

έχει ως συνέπεια αποτελεσματικότερες και απρόσκοπτες υπηρεσίες logistics για πελάτες στην περιοχή των Ην. Αραβικών Εμιράτων, των Αραβικών Κρατών του Κόλπου (GCC) και της περιοχής MEA (Μέση Ανατολή και Αφρική).

Με αυτήν την ενσωμάτωση, η DHL Global Forwarding εδραιώνει τη θέση της ως ηγέτης της αγοράς στον τομέα της μεταφοράς εμπορευμάτων και της εφοδιαστικής στο Ντουμπάι, επιταχύνοντας περαιτέρω την ανάπτυξη των επιχειρήσεων logistics στην περιοχή MEA.

Το 2022, ο όμιλος DHL πέτυχε έσοδα 4.161 εκατ. ευρώ στην περιοχή».

Το άρθρο “Πράσινο” στην εξαγορά της Danzas AEI Emirates από την DHL Global Forwarding εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
anapse-prasino-gia-tin-exagora-tis-danzas-aei-emirates-apo-tin-dhl-global-forwarding.htm
Τυχαία Θέματα